viernes, 22 de noviembre de 2013

LES BASES DEL SORTEIG



1.     L’Associació ha demanat la col·laboració a botigues, empreses i artesanes properes i de proximitat, i a mares i pares vinculats a l’associació. El motiu d’aquesta crida a és afavorir l’emprenedoria de casa donant a conèixer aquestes empreses i serveis entre les nostres usuàries i la gent que ens segueix.
2.     La panera està composta per diferents productes, serveis o vals per escollir un regal.
3.     Cada butlleta és una tira marcada amb el segell de l’entitat i inclou 5 números. El preu és de 4€. Per aquest sorteig només són vàlides les tires de números marcades amb el segell de l’associació Dona dóna.
4.     La butlleta guanyadora serà la que tingui el número que coincideixi amb els tres darrers números del primer premi del sorteig de “La Grossa” de Cap d'any que s’ha de celebrar el 31 de desembre de 2013. En cas que el premi quedés desert, es procedirà a repetir el sorteig amb el número premiat  de la ONCE del dia 1 de gener de 2014 i així successivament fins a obtenir una butlleta guanyadora. 
5.     Punts de venta:
a)     Al Grup de Recolzament  a l’Alletament Matern els divendres 13 i 20 de desembre.

b)    A les botigues col·laboradores.
c)     Per internet: al facebook de l’Associació Dona dóna i a l’adreça de correu electrònic donadona.altemporda@gmail.com fins el dia 30 de desembre del 2013 a les 23:59h.
La modalitat de pagament serà via transferència bancària al número de compte de l’Associació Dona dóna. El procediment serà el següent:



1. Ens encarregueu la/les butlletes i ens passeu les dades personals (nom i cognoms i adreça, i , si ho desitgeu, un telèfon o mail on avisar-vos en cas que us toqués)
2. Us contestem i us donem nº de compte on fer l'ingrés per butlleta. A concepte hi heu de posar EL VOSTRE NOM-PANERA
3. Un cop rebuda la transferència, us enviem les butlletes escanejades per mail. Tindran el mateix valor que les butlletes físiques, ja que portem un registre de les butlletes encarregades per internet.

6.     La persona amb la butlleta guanyadora serà l’encarregada de recollir la panera o de córrer amb les depeses d’enviament. S’haurà de posar en contacte amb l’Associació mitjançant el facebook o el correu electrònic, per tal de concretar el lloc o la forma de recollida de la panera.
7.     El propietari de la butlleta guanyadora autoritza l’ús de la seva imatge a l’Associació Dona dóna per tal de publicar una foto del moment de la recollida el premi.
8.     L’Associació Dona dóna destinarà íntegrament tots els beneficis del sorteig a finançar un projecte amb l’objectiu d’afavorir el suport a l’alletament matern.

9.     Els membres de la Junta directiva de l’Associació Dona dóna no tenen dret a participar en aquest sorteig.



GRÀCIES A TOTHOM! 
A les mares artesanes per donar desinteressadament un objecte creat amb amor, a les empreses i botigues per col·laborar i creure en aquest projecte... i a TU per comprar butlletes i ajudar a contribuir al finançament de la nostra tasca.

No hay comentarios:

Publicar un comentario