jueves, 12 de diciembre de 2013

MAMACREA: vincles més forts i afectius a través de l'art, la dansa i la música

Aquí teniu el projecte de la Mireia. Les seves inquietuds i formació l'han dut a treballar per oferir un espai on els pares i mares i els infants puguin crear vincles més forts i afectius a través de l'art, la dansa i la música.



La Mireia ens explica això d'ella: 
sóc llicenciada en art dramàtic i dansa. Formada en ball com a teràpia i en tècnica metamòrfica.
He rebut formació de música per a nadons de la mà de'n Paulo Lameiro. Visc envoltada de nens, petits o grans, des dels tres anys. Gràcies a ells no he perdut la il·lusió, la màgia ni la fantasia en la meva vida. He après a inventar històries que neixen d'una capsa de cartró i que es transformen en éssers plens de bondat i amor.
Vull oferir un espai per a que els pares i els fills puguin crear vincles més forts i afectius a través de l'art, la dansa i la música.

Ara mateix no tinc cap relat sobre lactància. Jo encara no sóc mare i no he pogut experimentar tant agradable vivència però si que a les meves classes, la lactància està molt present perquè les mares ballen amb els seus nadons i nens, canten, juguen ... i també donen el pit!


Mamacrea ofereix alternatives creatives per a que les famílies es nodreixin de la sensibilitat de la música, el moviment i l'art.
A través del joc, l'expressió corporal, la dansa, les cançons, els instruments, els massatges i relaxació... la mare i el pare estableixen un vincle més fort i creatiu amb el seu fill.






La Mireia de Mamacrea aporta a la panera dues opcions a escollir entre:

A- Regal de quatre sessions mensuals a l'espai a on és realitzi o bé un taller a l'espai a on és realitzi o sessió individual a l'espai Mamacrea de L'Escala: Música i Moviment

A través del joc, l’expressió corporal, la dansa, les cançons, la veu, els massatges…la mare i el pare estableixen un vincle més fort i creatiu amb el seu fill/a.

Beneficis:
Millora la qualitat del sistema auditiu del nadó/nen.
Fomenta el desenvolupament de la memòria visual i auditiva.
Augmenta les capacitats motrius.
Facilita l’expressió d’emocions.

Dirigit a:
Embarassades (a partir del tercer trimestre).
Mares i nadons (de 0 a 24 mesos aprox).
Pares/mares i nens (de 3 a 5 anys aprox).
Escoles i escoles bressol
* Es poden realitzar sessions personalitzades.



B- Regal d'una sessió a l'Espai de Mamacrea a L'Escala: Tècnica metamòrfica

Mitjançant carícies a peus, mans i cap s’aconsegueix una metamorfosis de l’energia vital. Ajuda a connectar amb les emocions viscudes durant la gestació, l’embaràs i el naixement.

Beneficis:
Ajuda a alliberar tensions emocionals.
S’aconsegueix un estat de relaxació i benestar.
Afavoreix l’autoconeixement.

Dirigit a:

Adults i infants





La podeu trobar a Mamacrea:
www.mamacrea.blogspot.com


No hay comentarios:

Publicar un comentario